سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی دوشاب برنج گیلان

دوشاب برنج گیلان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۱ پیمانه
شیره انگور ۲/۳ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
مغز آجیل ۱/۲ پیمانه
دوشاب برنج گیلان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دوشاب برنج گیلان
روش ساخت
مرحله 1برنج رو در آب کافي به مدت چند ساعت خیس کنین ودر اين بین ۱ تا ۲ بار اب برنج را عوض کنين . بعد برنج را يکي دو بار بشوييد و در يک صافی بريزيد و بزارین ا ساعتی بمونه تا آب آن خوب گرفته بشه.
مرحله 2برنج هایی که حالا ابشان از صافی خوب رد شده را در يک تابه بزرگ ريخته و روي حرارت مناسب به ارامی تفت دهيد تا رنگ آن به خوبی طلايي شود.
مرحله 3توجه کنید که اگر تابه بزرگ در دسترس نداريد برنج را به دفعات در تابه بریزید و کم کم برنج ها را بخش بندی کنید و سرخ کنيد تا همه برنج ها به طور يکنواخت بو داده شود و نسوزد. یک بخش مهم ديگر اينکه ، در لحظه اول که برنج را در تابه میریزین کمي رطوبت داره در اين مرحله اصلا آن را هم نزنين چون برنج خوردمیشه بزارین با حرارت ملايم حدود ۲ تا ۵ دقيقه اب ان بخار شود بعد خود برنج از تابه جدا شده و پف کردن و حرکت در تابه را شروع میکنه ، هم زدن برنج را بايد از اين مرحله به طور مداوم و آهسته توسط یک قاشق چوبي انجام دهيد .
مرحله 4برنج های سرخ شده را به يک ظرف منتقل کنيد تا حرارت باقي مانده در تابه آنها را نسوزنه.
مرحله 5شیره انگور رو در يک قابلمه بریزین و روي حرارت به مدت ۲ تا ۵ دقيقه قرار دهید تا چند جوش بزنه،کافیه چون اگه بيش از اندازه روي حرارت بمونه غليظ میشه و باعث سفت شدن دسر میشه.
مرحله 6حالا برنج و گردو و سایر مغزها رو سريع به دوشاب اضافه کرده و حدود ۱ تا۲ دقيقه روي حرات هم بزنيد. بعد از روي حرات برداشته و داخل ظرفي که از قبل چرب کرده بودید بریزید و با پشت يک قاشق انها را فشار بدین تا خوب بهم بچسبند .
مرحله 7براي انکه برنج و شيره انگور به پشت قاشق نچسبد میتوانید هر بار پشت قاشق را با مقدار کمی اب مرطوب کنید .دسر را ۱ تا۲ ساعت بگذاريد تا سرد شود و خودش را بگيرد تا راحت تر برش بخورد .
مرحله 8بهتر هست که بعد از يک ساعت خنک شدن با يک چاقوي تيز اهسته دسر را به اندازه دلخواه برش بزنيد اما از ظرف جدا نکنيد تا وقتی که کاملا سرد شود و انسجام کافي براي برداشته شدن از ظرف داشته باشد .
مرحله 9مي توانيد در مرحله اي که دسر هنوز داغ است و روي آن را صاف کرديد ۲ تا ۳ عدد گردو را روي دسر رنده کرده و با قاشق فشار دهيد تا گردو به برنج بچسبد.
مرحله 10براي تهيه اين دسر حتما از برنج مرغوب گیلانی استفاده کنيد چون با رعايت تمام نکات گفته شده برنج اين دسر بسيار ترد بوده و راحت خورده میشه. امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین