زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
دنده گوسفند ۵ قطعه |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
ماست ۱ لیوان |
برگ بو ۲ عدد |
سس ۳ قاشق غذا خوری |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا دنده ها را از هم جدا كرده و بشویید .داخل ظرفی مقداری آب سرد و یخ بریزید و تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل کاسه بریزید و به مدت 1 ساعت کناری قرار دهید ، پس از این مدت زمان گوشت را آبکشی و خشک کنید. |
مرحله 2 | سیر را رنده زده و پیاز را خرد كنید و به همراه ماست،زعفران، ، برگ بو ، نمک و فلفل داخل ظرفی مخلوط کنید سپس تکه های دنده را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام قسمت های گوشت به این مواد آغشته شود. |
مرحله 3 | گوشت های آغشته به سس را داخل ظرفی در دار بریزید و یه مدت 3ساعت تا 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | پس از مدت زمان لازم دنده ها را از یخچال خارج کنید سپس سس گوجه فرنگی را روی دنده ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا دنده ها خوب به سس آغشته شوند |
مرحله 5 | سینی فر را چرب کنید و دنده ها را داخل سینی قرار دهید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا50 دقیقه قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند. |