مرحله 1 | پختن با حرارت ملایم و در زمان طولانی باعث می شود این دنده کباب پخته در فر به راحتی از استخوان جدا شود. |
مرحله 2 | فر را با دمای 275 درجه فارنهایت (135 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 3 | دنده ها را به شکلی که طرف گوشت دار آن رو به پایین باشد روی یک تخته قرار دهید. |
مرحله 4 | پوسته ای که دنده را می پوشاند را پیدا کنید. این پوسته ممکن است وقتی می پزد سفت بشود. برای جدا کردن آن یک چاقو را به آرامی زیر پوسته سر دهید سپس با استفاده از انگشتانتان پوسته را بکشید و از استخوان ها جدا کنید. |
مرحله 5 | اگر لیز می خورد یا جدا کردنش سخت بود، با استفاده از یک دستمال آشپزخانه آن را نگه دارید و بکشید. |
مرحله 6 | دو طرف دنده ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس داخل یک تابه ی بزرگ بچینید. شاید لازم باشد دنده ها را نصف کنید تا در تابه جا بشوند. در تابه را با دو ورقه ی فویل آلومینیومی بپوشانید. |
مرحله 7 | 3 ساعت و نیم تا 4 ساعت تا زمانی که گوشت به راحتی از استخوان جدا شود در فر بپزید. |
مرحله 8 | سس باربکیوی تند و شیرین را آماده کنید: |
مرحله 9 | برای درست کردن سس تند و شیرین یک روغن دان متوسط را روی شعله ی متوسط داغ کنید. پیازها را اضافه کنید و سرخ کنید تا نیمه شفاف شوند. |
مرحله 10 | زیره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد سس کچاپ، سس تند، شکر قهوه ای و سرکه ی سیب را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند. |
مرحله 11 | سپس با نمک مزه دار کنید و 2 دقیقه بپزید. تا موقعی که دنده ها را برای آخرین مرحله ی کباب کردن آماده می کنید سس را کنار بگذارید. |
مرحله 12 | دنده ها را از فر بیرون بیاورید. فویل آلومینیومی را کنار بگذارید و دو طرف دنده ها را با مقدار زیادی سس باربکیو بپوشانید. |
مرحله 13 | توری فر را روی طبقه ی بالای آن قرار دهید. کباب پز را روی درجه ی زیاد بگذارید و دنده ها را 3 تا 4 دقیقه تا زمانی که سس باربکیو شروع به کاراملی شدن کند در فر کباب کنید. |
مرحله 14 | سرو کنید و میل بفرمایید. |