زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
دنده گوسفند ۱ کیلوگرم |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۴-۵ قاشق غذا خوری |
روغن کرمانشاهی ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران آب کرده ۳ قاشق غذا خوری |
آب لیمو ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سماقبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدادنده ی گوسفندی را به قطعات مساوی خردکنیدسپس پیاز را خرد یا رنده کنید . |
مرحله 2 | روغن،رب گوجه،زعفران دم کرده،آبلیمو،سماق(اختیاری)،نمک وفلفل سیاه راباهم مخلوط کرده وبه دنده ها اضافه کنیدوبه هم بزنید تا موادبه خردگوشت برود ، |
مرحله 3 | روی ظرف رابپوشانید و بمدت ۱۲ ساعت دریخچال بگذارید بعدازمدت مذکور گوشتها را به سیخ کشیده وروی منقل بگذارید |
مرحله 4 | دقت داشته باشید فاصله ی سیخها تا حرارت ذغالها باید ۷یا۸ سانتیمترباشد وبگذاریدبه آرامی مغزپخت شود تازمانی که رنگ گوشتها قرمز قهوه ای شود |