سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب دنده کباب اصیل کرمانشاهی

دنده کباب اصیل کرمانشاهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
دنده گوسفند ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۴-۵ قاشق غذا خوری
روغن کرمانشاهی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۳ قاشق غذا خوری
آب لیمو ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سماقبه مقدار لازم
دنده کباب اصیل کرمانشاهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دنده کباب اصیل کرمانشاهی
روش ساخت
مرحله 1ابتدادنده ی گوسفندی را به قطعات مساوی خردکنیدسپس پیاز را خرد یا رنده کنید .
مرحله 2روغن،رب گوجه،زعفران دم کرده،آبلیمو،سماق(اختیاری)،نمک وفلفل سیاه راباهم مخلوط کرده وبه دنده ها اضافه کنیدوبه هم بزنید تا موادبه خردگوشت برود ،
مرحله 3روی ظرف رابپوشانید و بمدت ۱۲ ساعت دریخچال بگذارید بعدازمدت مذکور گوشتها را به سیخ کشیده وروی منقل بگذارید
مرحله 4دقت داشته باشید فاصله ی سیخها تا حرارت ذغالها باید ۷یا۸ سانتیمترباشد وبگذاریدبه آرامی مغزپخت شود تازمانی که رنگ گوشتها قرمز قهوه ای شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین