سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



هندی دمی هندی

دمی هندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
زنجبیلبه مقدار لازم
کنجد ۱ قاشق غذا خوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
بال مرغ ۸ عدد
برنج ۳ پیمانه
گشنیز ۲ پیمانه
سیر ۳ حبه
فلفل دلمه ای ۱ پیمانه
دمی هندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دمی هندی
روش ساخت
مرحله 1پیازداغ را در تابه‌ای ریخته، بال‌های مرغ، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.
مرحله 2سپس فلفل دلمه‌ای، دارچین و کنجد را افزوده و کنار می‌گذاریم. برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، درون قابلمه در حال جوش ریخته و آبکش می‌کنیم.
مرحله 3 ته قابلمه روغن ریخته و از مواد بال در آن می‌ریزیم. گشنیز و برنج را روی مواد ریخته، کمی دارچین و زنجبیل افزوده، با روغن و آب دم می‌نماییم. پس از نیم ساعت غذا حاضر است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین