سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



هندی دمی هندی

دمی هندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
زنجبیلبه مقدار لازم
کنجد ۱ قاشق غذا خوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
بال مرغ ۸ عدد
برنج ۳ پیمانه
گشنیز ۲ پیمانه
سیر ۳ حبه
فلفل دلمه ای ۱ پیمانه
دمی هندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دمی هندی
روش ساخت
مرحله 1پیازداغ را در تابه‌ای ریخته، بال‌های مرغ، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.
مرحله 2سپس فلفل دلمه‌ای، دارچین و کنجد را افزوده و کنار می‌گذاریم. برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، درون قابلمه در حال جوش ریخته و آبکش می‌کنیم.
مرحله 3 ته قابلمه روغن ریخته و از مواد بال در آن می‌ریزیم. گشنیز و برنج را روی مواد ریخته، کمی دارچین و زنجبیل افزوده، با روغن و آب دم می‌نماییم. پس از نیم ساعت غذا حاضر است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین