زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
زردچوبهبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
دارچینبه مقدار لازم |
زنجبیلبه مقدار لازم |
کنجد ۱ قاشق غذا خوری |
زیره سبز ۱/۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
بال مرغ ۸ عدد |
برنج ۳ پیمانه |
گشنیز ۲ پیمانه |
سیر ۳ حبه |
فلفل دلمه ای ۱ پیمانه |
مرحله 1 | پیازداغ را در تابهای ریخته، بالهای مرغ، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت میدهیم. |
مرحله 2 | سپس فلفل دلمهای، دارچین و کنجد را افزوده و کنار میگذاریم. برنج را که از قبل خیس کردهایم، درون قابلمه در حال جوش ریخته و آبکش میکنیم. |
مرحله 3 | ته قابلمه روغن ریخته و از مواد بال در آن میریزیم. گشنیز و برنج را روی مواد ریخته، کمی دارچین و زنجبیل افزوده، با روغن و آب دم مینماییم. پس از نیم ساعت غذا حاضر است. |