زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
زعفران ۲ قاشق سوپ خوری |
گشنیز ۲۰۰ گرم |
اسفناج ۵۰۰ گرم |
مرغ ۴ قطعه |
برنج ۳ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافه آن را جدا كنید.مقداری نمك و فلفل به مرغ اضافه كنید و آن را كف قابلمهای كه مناسب پخت دمی باشد بچینید. |
مرحله 2 | زعفران آب كرده را به همراه 2 لیوان آب روی مرغ بریزید و با شعله ملایم بگذارید تا مرغ بپزد . |
مرحله 3 | در یك قابلمه دیگر 4 لیوان آب و كمی نمك ریخته بعد از جوش آمدن برنج را بریزید و اجازه دهید برنج چند جوش بزند سپس سبزیهای را به میزان دلخواه خرد كرده و آنها را اضافه كنید و بگذارید تا آب برنج كشیده شود. |
مرحله 4 | وقتی كه مرغ تقریباً پخت و آبش كشیده شد و آب برنج هم تمام شد برنج را در قابلمه مرغ بریزید و با شعله پخش كن بگذارید تا برنج دم بكشد بعد از دم كشیدن برنج آن را دردیس ریخته و مرغها را روی آن بگذارید. |