سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج دمی لخلاخ (بوشهر)

دمی لخلاخ (بوشهر)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
آب ۵ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
فیله ماهی ۸۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
زعفران ۲ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم
سیر ۴ حبه
پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری
کره ۸۰ گرم
شوید ۲۵۰ گرم
گرد لیموعمانی ۱ قاشق چای خوری
دمی لخلاخ (بوشهر)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دمی لخلاخ (بوشهر)
روش ساخت
مرحله 1برنج را با آب و نمک خیس کنید.
مرحله 2ماهی را با زردچوبه، نیمی از زعفران، نمک و فلفل مزه‌دار کرده و در روغن سرخ کنید.
مرحله 3در ظرفی سیر را در روغن تفت داده و به همراه پیازداغ به ماهی بیفزایید.
مرحله 4کره را به برنج اضافه کرده، روی حرارت زیاد قرار دهید و درِ ظرف را بگذارید تا جوش آید.
مرحله 5زمانی که آب برنج در حال تمام شدن بود، شوید و نیمی از مخلوط ماهی را به آن اضافه کنید (هنگام پخت یکی ـ دو بار هم بزنید) و بگذارید آب آن کاملاً تبخیر شود.
مرحله 6زمانی که آب برنج کاملاً تبخیر شد، بقیه‌ زعفران را در گوشه‌ای از آن ریخته، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا پخته شده و دم بکشد.
مرحله 7پس از آماده شدن، پلو زعفرانی را جدا کرده، با مقداری پلوی دمی مخلوط کنید. دمی را نیز در ظرف مورد نظر بکشید و پلو زعفرانی، گرد لیمو و بقیه مخلوط ماهی را روی آن بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین