سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج دمی لخلاخ (بوشهر)

دمی لخلاخ (بوشهر)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
آب ۵ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
فیله ماهی ۸۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
زعفران ۲ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم
سیر ۴ حبه
پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری
کره ۸۰ گرم
شوید ۲۵۰ گرم
گرد لیموعمانی ۱ قاشق چای خوری
دمی لخلاخ (بوشهر)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دمی لخلاخ (بوشهر)
روش ساخت
مرحله 1برنج را با آب و نمک خیس کنید.
مرحله 2ماهی را با زردچوبه، نیمی از زعفران، نمک و فلفل مزه‌دار کرده و در روغن سرخ کنید.
مرحله 3در ظرفی سیر را در روغن تفت داده و به همراه پیازداغ به ماهی بیفزایید.
مرحله 4کره را به برنج اضافه کرده، روی حرارت زیاد قرار دهید و درِ ظرف را بگذارید تا جوش آید.
مرحله 5زمانی که آب برنج در حال تمام شدن بود، شوید و نیمی از مخلوط ماهی را به آن اضافه کنید (هنگام پخت یکی ـ دو بار هم بزنید) و بگذارید آب آن کاملاً تبخیر شود.
مرحله 6زمانی که آب برنج کاملاً تبخیر شد، بقیه‌ زعفران را در گوشه‌ای از آن ریخته، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا پخته شده و دم بکشد.
مرحله 7پس از آماده شدن، پلو زعفرانی را جدا کرده، با مقداری پلوی دمی مخلوط کنید. دمی را نیز در ظرف مورد نظر بکشید و پلو زعفرانی، گرد لیمو و بقیه مخلوط ماهی را روی آن بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین