زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ پیمانه |
بلغور گندم ۱ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
کرهبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب مقداری كره را آب كرده و پیاز را خرد كنید و در آن تفت دهید تا طلایی شود.بلغور هیس كرده را از آبكش رد كنید و آن را هم در ظرفی جدا با كره به خوبی تفت دهید. |
مرحله 2 | به پیاز داغ آماده شده نمك و فلفل و زعفران آب كرده اضافه كنید و حدودا 4ونیم پیمانه آب داخلش بریزید و برنج و باغور را اضافه كرده و مانند كته های ساده آن را دم بیندازید. |