سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج دمی آلمانی

دمی آلمانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
مرغ ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه
آب مرغ ۵ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
زعفران ۱/۴ پیمانه
پیاز ۲ عدد
کرهبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
دمی آلمانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دمی آلمانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا كره را در تابه روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود سپس فیله‌های مرغ را به شكل دلخواه خرد كرده و در آن تفت می‌دهیم، مقداری فلفل سیاه ریخته، بعد از سه الی چهار دقیقه فلفل دلمه‌ای و پیاز داغ را هم اضافه می‌كنیم و پس از یك دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.
مرحله 2برنج را با آب مرغ مخلوط كرده، زعفران را هم می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا كته شود، ولی به صورتی كه سفت و خام باشد. نمی‌خواهیم كاملا بپزد و فقط آب آن كشیده شود
مرحله 3زرده‌های تخم‌مرغ را در كاسه‌ای ریخته و با قاشق كمی هم می‌زنیم.
مرحله 4یك لیوان كوچك آب مرغ و پنیر پیتزا را افزوده و با قاشق مخلوط می‌كنیم و برنج زعفرانی را در این مواد می‌ریزیم.
مرحله 5ظرف نشكنی را كاملا چرب می‌كنیم و از مواد برنج و زرده تخم‌مرغ مقداری كف ظرف می‌ریزیم، با پشت قاشق فشرده می‌كنیم و بعد مواد گوشتی یك لایه روی سطح برنج ریخته و دوباره مابقی برنج را می‌ریزیم و سطح آن را صاف می‌كنیم. كره آب شده را روی سطح برنج می‌ریزیم. روی آن را با فویل می‌پوشانیم و روی فویل را چند سوراخ ایجاد می‌كنیم.
مرحله 6در فر گرم شده از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط به مدت یك ساعت قرار می‌دهیم، ولی بعد از 40 دقیقه به آن نگاه می‌كنیم اگر ته آن برشته شد، آماده است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین