سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج دمپخت کازرونی

دمپخت کازرونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
برنج ۱.۵ لیوان
سیر ۳۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
لوبیا چشم بلبلی ۱/۲ پیمانه
گوشت ۳۰۰ گرم
ترخون ۱/۴ پیمانه
کلم قمری ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱/۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
دمپخت کازرونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دمپخت کازرونی
روش ساخت
مرحله 1اگه برنجتون محلیه که خیلی نباید خیس بخوره خیلیا اصلا خیسش نمیدن ولی اگه معمولیاست با آب جوش خیسش کنید بزاریدش کنار
مرحله 2گوشتتون رو با یه دونه پیاز تفت بدید ادویه وفلفل زیاد بهش بزنید( دمپخت باید تیز وچرب باشه پس دمبه حتما داخلش کنیداصلا بوی دمبه حس نمیشه داخل دمپخت ).
مرحله 3بعد لوبیا هارو بریزید داخلش با کلم هایی که حبه ای خردشون کردیم ورب وقتی پیازتون کاراملی شد وسرخ شد چهارلیوان ونیم اب بریزید داخلش وبزارید بپزه من داخل زودپز ریختم گوشتمو
مرحله 4وقتی گوشتتون پخت باید دولیوان آب بیشتر داخلش نباشه چون برنجتون شل میشه دمبه هارو از گوشتتون جدا کنیدوخوب بکوبیدش گوشتتون رو میتونیدهم ریش ریش کنید یا مثل مال خودم کنجه باشه .
مرحله 5 حالا سیروشویدمون اگه سیر وشویدتون تازست که نیاز به یه تفت کمی داره ولی اگه داخل فریزر باشه نیازی به تفت نداره سیر خشک رو هم بهش اضافه میکنیم..حالاسیر وشویدرو به مواد گوشتیمون اضافه میکنیم نمک وفلفلشو تنظیم کنید بعد ترخون بهش اضافه کنید دوتا جوش که خوردن برنجتون رو بهش اضافه کنیدکمی روغن بریزیدوبا مواد مخلوطش کنید.
مرحله 6شعله گازتون کم نباشه متوسط رو به بالا باشه مثل وقتی که میخواین دمی گوجه درست کنید دونه برنجتون رو تست کنید برنجتون دونش نباید خیلی نرم ونه خیلی خشک باشه وقتی این طوربود یعنی آب برنجتون کافی بوده .
مرحله 7اگه دیدید دونه برنجتون نرمه و آب داره شعله رو بلند کنید برنجتون رو آروم هم بزنید تاآب اضافیش تموم بشه اگه دونه برنجتون خشک بودوآب نداشت نصف پیمانه آب بهش اضافه کنید دمکنی بزارید روش ودمش کنید با ترشی بادمجون عالیه نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین