زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه |
گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم |
سیر ۲ پیمانه |
کلم ۲ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
سبزی ۲۰۰ گرم |
هویج ۲ عدد |
عدس ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز داغ میگیریم و گوشت را در آن تفت میدهیم ومقداری زرد چوبه ونمک وفلفل میریزیم. |
مرحله 2 | بعد برنج را در قابلمه مورد نظر میریزیم وآب و سیر سبز پخته وکلم برگ سرخ کرده وسبزی معطر وهویج خورد شده و عدس پخته ومخلوط پیاز داغ و گوشت را به برنج همراه نمک وروغن اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا آب برنج تبخیر شود. |
مرحله 3 | و بعد برنج را دم میکنیم به مدت نیم الی یک ساعت.نوش جان |