سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نوشیدنی گرم دمنوش به، سیب، دارچین و زعفران

دمنوش به، سیب، دارچین و زعفران
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
به ۲ عدد
سیب ۲ عدد
زعفرانبه مقدار لازم
چوب دارچینبه مقدار لازم
دمنوش به، سیب، دارچین و زعفران
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دمنوش به، سیب، دارچین و زعفران
روش ساخت
مرحله 1  به را خوب بشورید تا پرزهای روی آن برود. اگر پوست به کاملاً زرد باشد نیازی به گرفتن آن نیست و سیب را هم تمیز بشورید. پس از شستن باید آن را یا با رنده فلزی خلال کنید تا قطعاتی به طول حدوداً 3 سانتی متر و قطر حدود 2 میلی متر به دست آورید یا نگینی خورد کنید.
مرحله 2سپس تکه های به و سیب را در یک سینی قراردهید و روی وسیله گرمایی با گرمای ملایم قرار دهید. بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین 1 تا 2 روز طول می کشد تا تکه های به و سیب خشک شوند. در این مرحله، خشکی نباید آنقدر شدید باشد که خلالها را بتوان مانند چوب کبریت شکست.
مرحله 3مرحله پایانی در تهیه دمنوش به و سیب بو دادن آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش خوب از کار درنیاید. برای این کار باید یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوب خوب داغ شود به قدری که اگر قطره ای آب در آن ریختید زود بخار شود. سپس تکه های به و سیب خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه آنها برسد. این کار را تا وقتی که رنگ خلالها به قهوه ای پررنگ شود ادامه بدهید. کمی دود بلندشدن هیچ عیبی ندارد و حتی به خوش رنگتر شدن دمنوش هم کمک می کند، بنابراین از کمی دود و دم آن نترسید.
مرحله 4پس از تغییر رنگ و بوداده شدن به و سیب ها، ماهیتابه را از حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته شیشه ای نگهداری کنید و از رطوبت دور نگهدارید.
مرحله 5برای تهیه دمنوش برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری معمولی از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت 20 دقیقه روی بخار، خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید.
مرحله 6افزودن مقدار اندکی زعفران و دارچین آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد. اگر به و سیب کاملا شیرین بوده باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین