سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه گوشت با برگ زردآلو

دلمه گوشت با برگ زردآلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گوشت قرمز ۸ تکه
زردآلو ۱۷۰ گرم
سس باربیکیو ۱/۲ فنجان
عسل ۱ قاشق غذا خوری
خردل ۱.۵ قاشق چای خوری
دلمه گوشت با برگ زردآلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه گوشت با برگ زردآلو
روش ساخت
مرحله 1فیله ها را ز عرض به سه تکه کات کنید.
مرحله 2 داخل یک قابلمه بزرگ فیله را روی حرارت متوسط بپزید تا ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
مرحله 3هر تکه از فیله ها را دور یکی از برگهای زردآلو بپیچید و با خلال دندان آن را محکم کنید و داخل دیس پیرکس چرب نشده قرار دهید.
مرحله 4حال به مدت 18 الی 22 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا فیله ها ترد شوند.
مرحله 5داخل یک کاسه کوچک سس باربیکیو، عسل و خردل را مخلوط کنید و با پیچیده زرد آلو سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین