سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه کلم

دلمه کلم
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
لپه‎ ۱/۲ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
برنج ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
گوشت ۵۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
کلم پیچ ۱ عدد
زعفران ۲ قاشق سوپ خوری
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
دلمه کلم
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه کلم
روش ساخت
مرحله 1ابتدا لپه را با مقدار كمی روغن تفت میدهیم و بعد با آب و نمك میپزیم و بعد آن را داخل آبكش میریزیم.برنج را شسته و داخل آبكش قرار میدهیم تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله 2تابه را روی حرارت گذاشته داخل آن كمی روغن می‌ریزیم. پیاز خردشده را درون روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت، نمك و فلفل را افزوده و كمی تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر كند.
مرحله 3 لپه، برنج، زردچوبه، سركه، شكر و زعفران به مواد افزوده و كاملا هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود.زیر شعله را كم میكنیم و درب غذا را میگذاریم و تا 5دقیقه به مواد زمان میدهیم تا خوب بپزند و بعد شعله را خاموش میكنیم تا مواد كمی سرد شود.
مرحله 4كلم پیچ را به چهار قسمت تقسیم كرده، برگ‌ها را از هم جدا نموده و می‌شوییم. داخل یك قابلمه بزرگ آب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی كه آب به جوش آمد كمی نمك داخل آن ریخته و كلم برگ را درون آب‌جوش می‌ریزیم.
مرحله 5بعد از چند دقیقه و وقتی كلم‌ها نرم شد آنها را داخل آبكش ریخته و كمی آب سرد روی آن می‌ریزیم. داخل یك قابلمه كمی روغن، نمك و آب ریخته كف آن را با برگ‌های كلم پخته می‌پوشانیم. سپس از مواد گوشتی داخل هر برگ كلم ریخته و آن را به صورت بقچه پیچیده و سفت میكنیم و در قابلمه می‌چینیم.
مرحله 6روی دلمه‌ها دو پیمانه آب، سه قاشق غذاخوری روغن ، رب گوجه و كمی نمك می‌ریزیم و روی آن را هم كلم برگ می‌گذاریم و به مدت یك ساعت بر روی حرارت ملایم می‌پزیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین