سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه کلم مجلسی

دلمه کلم مجلسی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
کلم برگ ۱ عدد
سبزی دلمه ۲۵۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز داغ ۱/۲ پیمانه
لپه‎ ۱/۲ پیمانه
زرشک ۴ قاشق غذا خوری
خلال پستهبه مقدار لازم
آبلیمو ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
زعفران آب کرده ۱/۴ پیمانه
شکر ۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
دلمه کلم مجلسی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه کلم مجلسی
روش ساخت
مرحله 1كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگ‌ها را از هم جدا كنيد.
مرحله 2 كف قالب سيليكوني را چرب كرده و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد.
مرحله 3براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخ‌كرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد.
مرحله 4 لپه را جداگانه پخته و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
مرحله 5زرشك‌ها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد.
مرحله 6در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد.
مرحله 7سپس برگ‌هاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد.
مرحله 8زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین