سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه کدو سبز

دلمه کدو سبز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
سینه‌ مرغ ۴۰۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
روغن ۴ قاشق سوپ خوری
کدو ۱ کیلوگرم
گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم
پیاز ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۳ حبه
فلفل سیاهبه مقدار لازم
دلمه کدو سبز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه کدو سبز
روش ساخت
مرحله 1سینه مرغ را چهارگوش خرد کنید و با یک قاشق مرباخوری نمک و 2 قاشق سوپخوری روغن مایع مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 2با چنگال روی پوست کدوها را راه‌های عمیق ایجاد کنید و به طول 6 الی7 سانتیمتر برش دهید. برای در دلمه ها برش‌های یک سانتیمتری از کدو کنار بگذارید.
مرحله 3مغز کدو را با قاشق خالی کنید و مراقب باشید ته و اطراف کدوها سوراخ نشود و دیواره‌های آن به اندازه 3 الی 4 میلیمتر باقی بماند.
مرحله 4داخل قابلمه‌ای متوسط، 4 پیمانه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
مرحله 5یک قاشق سوپخوری نمک اضافه و کدوها را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه روی حرارت بالا بجوشانید.
مرحله 6کدوها را از آب جوش درآورده، در آب سرد بریزید و یک پیمانه از آب کدو را نگه دارید.
مرحله 7پوست 3 عدد از گوجه فرنگی‎ها را کنده و هسته آن را جدا کنید، فیله گوجه فرنگی‌ها را خرد کنید.
مرحله 8پیاز را با 50 گرم کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود. مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ برگردد، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
مرحله 9فیله گوجه فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی و 2 حبه سیر خرد شده اضافه کنید و به مدت 3 الی4 دقیقه تفت دهید؛ سپس مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله 10فر را با دمای 350 درجه فرانهایت یا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید. داخل کدوها را با مواد پر کنید و برش‌های یک سانتی متری از کدو را به شکل در روی کدو قرار دهید.
مرحله 11یک پیمانه آب کدو را در ظرف نسوزی ریخته و کدوها را در ظرف بچینید و به مدت 40 الی30 دقیقه در فر قرار دهید یا درب قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم روی شعله مستقیم بگذارید تا بپزد.
مرحله 12باقی گوجه فرنگی‌ها را درشت رنده کرده، با باقی کره، یک حبه سیر ریز خرد شده، 1/4 قاشق مرباخوری نمک و فلفل سیاه روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوشیده و آب گوجه کشیده شود.
مرحله 13دلمه‌ها را از فر درآورده و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین