سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه کاهو با مرغ و برنج وانبه

دلمه کاهو با مرغ و برنج وانبه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۱ پیمانه
آب ۲ فنجان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
سرکه برنج ۱/۲ فنجان
روغن گیاهی ۱/۲ فنجان
سس مایونز ۶ قاشق غذا خوری
سس سویا ۱/۴ فنجان
زنجبیل ۱/۴ فنجان
سیر ۲ حبه
روغن کنجد ۱/۲ قاشق چای خوری
سینه‌ مرغ ۲ عدد
سرکه لیمو ۱/۳ فنجان
کاهو ۳۴۰ گرم
خیار ۱ عدد
پیازچه ۳ عدد
انبه ۴۵۰ گرم
گشنیز ۱/۲ فنجان
دلمه کاهو با مرغ و برنج وانبه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه کاهو با مرغ و برنج وانبه
روش ساخت
مرحله 1برنج را داخل یک کاسه بزرگ، سه یا چهار بار با آب سرد بشویید و داخل یک صافی بزرگ آبکش کنید.
مرحله 2آب و نمک را به جوش آورید و سپس برنج را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد تا آب برنج تحلیل رفته، نرمتر شود و بعد از روی حرارت بردارید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.
مرحله 3 برنج را به وسیله چنگال زیر و رو کنید تا از چسبندگی در بیاید و حجیم تر شود سپس به یک کاسه بزرگ انتقال دهید تا ولرم و خنک شود.
مرحله 4سرکه، روغن، سس مایونز، سس سویا، زنجبیل، سیر و روغن کنجد را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و به مدت یک دقیقه مخلوط کنید تا پوره به دست آید و یک دست و صاف شود.
مرحله 5تکه های مرغ را همراه با سرکه لیمو در یک کاسه مخلوط کنید.
مرحله 6مرغ، برنج، پیازچه، خیار، گشنیز و انبه را داخل برگ کاهو قرار دهید و روی آن سس زنجبیل را بریزید و در یک بشقاب بزرگ قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین