سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه مرغ

دلمه مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
ران مرغ ۴ عدد
کنسرو ذرت ۱ پیمانه
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
جعفری ۳-۴ قاشق سوپ خوری
پیازچه ۲ ساقه
پنیر پیتزا ۲ قاشق سوپ خوری
ادویهبه مقدار لازم
لیمو ۱ عدد
دلمه مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه مرغ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بايد مراحل آماده‌سازي را انجام دهيد؛ به اين ترتيب كه هر ران مرغ را بدون آنكه پوستش را بكنيد بشوييد و بعد از آنكه به طور كامل آب آن خارج شد با دقت تمام دو استخوان آن را بيرون آوريد. يك عدد پياز را هم پوست كنده و خرد كنيد.
مرحله 2سپس در ظرف درداري دو قاشق سوپخوری روغن زيتون، آبليمو، نمك و فلفل و پياز خرد شده را بريزيد و با دست يا قلم موي مخصوص آشپزي داخل ران‌ها را به اين مخلوط آغشته كنيد حالا در ظرف را بگذاريد و سه تا چهار ساعت آن را در يخچال قرار دهيد تا مرغ مزه‌دار شود. پياز ديگر را هم ريز خرد كرده و كنار بگذاريد.
مرحله 3تابه‌اي آماده كنيد و دو قاشق سو‌پخوري روغن در آن بريزيد و اول پياز خرد شده و سپس بقيه مواد خرد شده را همراه با نمك ، ادویه ،پودر سیر، آویشن و فلفل در آن كمي تفت دهيد. اين مواد داخل دلمه مرغ است.
مرحله 4حالا با قاشق مواد را داخل هر كدام از ران‌ها بريزيد و ران‌ها را عين بقچه پيچيده و به حالت برگردان داخل تابه بچينيد. در آخر مايه‌اي را كه مرغ‌ها را در آن خوابانده بوديد، روي مرغ‌هاي داخل تابه بريزيد. در تابه را بگذاريد و مدت يك ساعت تا يك ساعت و نيم حرارت دهيد. بعد از پایان زمان پخت، دلمه مرغ را با مخلوط کنسروی تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین