سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی دلمه ماهی

دلمه ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برگ اسفناج ۱۰۰ گرم
لیمو ترش ۱ عدد
سیر ۱ قاشق غذا خوری
آب ماهی ۱/۲ پیمانه
پیازچه ۲ قاشق غذا خوری
فیله ماهی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
دلمه ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه ماهی
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه بزرگ، سیر رنده شده، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را به آن اضافه کنید و به مدت 2 تا ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد ماهی ها بروند.
مرحله 2برگ های اسفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید و سپس در سینی بچینید. فیله های ماهی را روی آن ها قرار دهید و رول کنید.
مرحله 3رول های آماده را به ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید.
مرحله 4 آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده مخلوط کنید و 1 تا 2 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شوند
مرحله 5رول‌های پخته شده ماهی را در ظرف بچینید و سس پنیر را روی آن ها بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین