سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه فلفل و گوشت

دلمه فلفل و گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
سبزی ۲ قاشق غذا خوری
کشمش پلویی ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
برنج ۱/۲ لیوان
عدس ۱ لیوان
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۴ عدد
دلمه فلفل و گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه فلفل و گوشت
روش ساخت
مرحله 1عدس را از شب قبل خیس دهید ، عدس و برنج را با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند و آب قابلمه تمام شود ( در صورت تمایل یک عدد عصاره گوشت اضافه کنید ).
مرحله 2داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند
مرحله 3در ادامه کار گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس سبزی ، مخلوط برنج و عدس را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
مرحله 4مایه دلمه را داخل کاسه ای بریزید سپس تخم مرغ ، کشمش ، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
مرحله 5فلفل دلمه ای ها را بشویید سپس سر فلفل ها را با دقت جدا کنید و داخل فلفل ها را خالی کنید ( سر فلفل به عنوان در دلمه است و نباید دور بریزید ، میتوانید از چند رنگ فلفل دلمه برای زیبایی بیشتر غذا استفاده کنید ).
مرحله 6داخل فلفل ها را با مایه دلمه پر کنید ، داخل قابلمه رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید
مرحله 7سپس 2 لیوان آب ، مقداری آبلیمو ، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید سپس فلفل ها را روی این سس بچینید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا فلفل ها نرم شوند و سس غلیظ شود
مرحله 8برای سرو دلمه ها را در ظرف بریزید و سس باقی مانده را روی دلمه ها بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین