سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه تره فرنگی

دلمه تره فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۱/۴ پیمانه
لپه‎ ۱/۴ پیمانه
بلغور گندم ۱/۴ پیمانه
سبزی ۵۰۰ گرم
تره‌ فرنگی ۶ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم
کاری ۱ قاشق مربا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
دلمه تره فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه تره فرنگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برنج، لپه و بلغور را پاك كرده و بشویید و جداگانه با مقداری آب و نمك و روغن نیم پز كنید. پیاز را ریز كرده و سرخ كنید.سبزی دلمه را شسته و ریز كنید.
مرحله 2برای تهیه دلمه شما از دو روش میتوانید استفاده كنید یكی آنكه قسمت سفید تره فرنگی ها را به طول 10 تا 12 سانتیمتر برش بزنید و در مخلوط آب و نمك یكی دو جوش بدهید تا نرم شود؛ با این روش به راحتی می توانید ورقه های آن را از هم جدا كنید.
مرحله 3 سپس به صورت ورقه دلمه كنید كه شكل آن مربعی میشود.دوم انكه به صورت ستونی دلمه را تهیه كنید به این شكل كه با استفاده از روش قبل برگها را نرم كنید ولی آنها را به صورت لوله جدا كنید.
مرحله 4داخل ظرفی برنج، لپه و بلغور نیم پز، سبزی دلمه خرد شده، گوشت چرخ كرده خام، پیاز سرخ كرده، ادویه، نمك و فلفل و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط كنید.
مرحله 5بعد داخل ورقه های تره فرنگی را با آن پر كنید و در قابلمه بچینید.بعد از اینكه همه دلمه ها را آماده كردید و در قابلمه چیدید، روی آن آب و دو قاشق روغن بریزید و بگذارید تا دلمه ها بپزند و آب آن كشیده شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین