سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه به

دلمه به
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
به ۴ عدد
کره ۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گردو ۳ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
برنج ۱ لیوان
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
آب ۲ لیوان
رب گوجه ‌فرنگیبه مقدار لازم
رزماری ۱ شاخه
آلو ۱۰ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
دلمه به
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه به
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظزفی مناسب كره را آب كرده و به آن پیاز خرد شده را اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم تا سبك شود.
مرحله 2سپس گوشت را به آن اضافه و سرخ می کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه،گردو و در آخر برنج را نیز به آن اضافه كرده و دوباره مخلوط كرده و سرخ میكنیم.حالا شعله را خاموش میكینم تا مواد سرد شوند.
مرحله 3به را به دو نیم کرده (یا درسته استفاده میکنیم) و وسط آنها را خالی کرده و از مواد بالا داخل آنها را پر می کنیم. روی هرکدام یک تکه رزماری می گذاریم و در قابلمه کنار هم می چینیم سپس به آن آب، پیازداغ و اگر دوست داشتیم رب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. در اواسط طبخ آلوها را نیز اضافه می کنیم.
مرحله 4به دلیل اینکه به، بعد از پخت خوشرنگ می شود می توان از اضافه كردن رب صرفنظر نمود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین