سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه برگ کلم با رب انار

دلمه برگ کلم با رب انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
آب ۱/۴ پیمانه
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیر ۱ بوته
جعفری ۳ قاشق سوپ خوری
رب انار ۴ قاشق سوپ خوری
فلفل ۱ قاشق چای خوری
کره ۳۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
کلم برگ ۲ کیلوگرم
روغنبه مقدار لازم
آب ۲.۵ پیمانه
رب انار ۴ قاشق سوپ خوری
نمکبه مقدار لازم
کاری ۱ قاشق چای خوری
دلمه برگ کلم با رب انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه برگ کلم با رب انار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برنج را با آب ولرم شسته و به مدت 1 تا 2 ساعت به همراه مقداری نمك خیس كنید. سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن كاملاً‌ خارج شود.
مرحله 2. گوشت،‌ آب، پیاز، گوجه‌فرنگی،‌ 1 تا 2 حبه سیر رنده شده،‌ جعفری،‌ رب‌انار،فلفل ،كره،‌ نمك و فلفل را با برنج مخلوط كنید تا به خورد هم بروند.
مرحله 3. كلم‌برگ را از وسط نصف كرده یا برگ برگ كنید. داخل آب و نمك در حال جوش بیندازید و بگذارید 7 تا 10 دقیقه بجوشد تا كلم‌برگ‌ها نرم شوند.
مرحله 4سپس آب‌كش كرده بگذارید سرد شود. قسمت سفت وسط برگ‌ها را جدا كرده و به اندازه كف دست ببرید.
مرحله 5 مقداری از مایه دلمه را وسط برگ گذاشته و به شكل بقچه‌ای یا رولت بپیچید. ته قابلمه را روغن ریخته و تعدادی برگ ته قابلمه بچینید.
مرحله 6دلمه‌ها را كنار هم روی برگ‌ها قرار دهید. وقتی یك ردیف چیده شد، 2 تا 3 حبه سیر روی دلمه‌ها قرار داده و یك ردیف دیگر دلمه بچینید. همین‌طور تا آخر ادامه دهید.
مرحله 7 برای تهیه سس، آب،‌ رب انار،‌ نمك و پودر كاری را با هم مخلوط كرده و روی دلمه‌ها بریزید سپس یك بشقاب روی دلمه‌ها قرار دهید تا موقع پخت باز نشوند.
مرحله 8به مدت 45 تا 60 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید بپزد. وقتی آب دلمه كشیده شد در ظرف چیده، روی آن را با رب انار تزیین كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین