سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه برگ مو لبنانی

دلمه برگ مو لبنانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برگ مو ۵۰۰ گرم
آبلیمو ۱ پیمانه
نخود پخته ۱/۲ پیمانه
برنج ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون ۳/۴ پیمانه
گوجه فرنگی ۳ عدد
جعفری ۱ دسته
نعنا ۱ دسته
پیازچه ۱ دسته
پیاز ۱ عدد
نمک ۲ قاشق مربا خوری
دلمه برگ مو لبنانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه برگ مو لبنانی
روش ساخت
مرحله 1برنج را در یک قابلمه پر از آب جوش که روی حرارت قرار دارد با نصف قاشق غذاخوری نمک به مدت 5 دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید.
مرحله 2از شب قبل بگذارید نخود خیس بخورد، سپس آن را بپزید و کنار بگذارید. بهتر است نخودها را کمی خرد یا دو نیم کنید تا بهتر با مواد ترکیب شود.
مرحله 32 عدد از گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید.
مرحله 4برگ های نعنا و جعفری‌ را ریز خرد کنید. پیازچه‌ها را نیز ریز خرد کنید.
مرحله 5برای آماده کردن مواد میانی برگ‌ها، در یک کاسه، گوجه‌فرنگی‌های خرد شده، نعنا، پیازچه، نخود پخته، برنج، یک قاشق مرباخوری نمک، ¼ پیمانه روغن زیتون، ¼ پیمانه آبلیمو را با هم مخلوط نمایید.
مرحله 6برای آماده کردن برگ‌ موی تازه آنها را بشوئید و 20 تا 30 دقیقه در آب جوش بگذارید بجوشد تا نرم شود و برای پیچیدن و در طی فرایند پخت مشکلی نداشته باشید.(اگر از برگ‌های کنسروی استفاده می‌کنید آب آن را خالی کنید، چند بار آبکشی کنید تا مواد نگهدارنده آن شسته شود و استفاده کنید).
مرحله 7برگ‌ها را روی تخته آشپزی قرار دهید به نحوی که پشت آنها رو به بالا باشد.
مرحله 8¾ قاشق غذاخوری از مواد تهیه شده را در یک سمت برگ مو به صورت یک ردیف بریزید.
مرحله 9در این روش می‌خواهیم دلمه‌ها را سیگاری بپیچیم؛ به همین دلیل دو سمت برگ را روی سرو ته مواد قرار داده و از قسمت طولی می‌پیچیم.
مرحله 10رول تهیه شده باید محکم باشد تا وا نرود و مواد آن بیرون نریزد. اگر می‌خواهید دلمه‌هایی که درست می‌کنید شکل زیباتری داشته باشند بهتر است رول‌هایی تهیه کنید که قطری حدود 1 سانتی‌متر و طولی در حدود 6 سانتی‌متر داشته باشند.
مرحله 11یک عدد گوجه‌فرنگی و پیاز بزرگ را به صورت لایه‌ای و نازک خرد کنید.
مرحله 12وقتی رول‌ها آماده شدند آنها را چسبیده به هم و لایه‌ای در قابلمه‌ای بچینید که کف آن با یک لایه پیاز اسلایس شده و یک لایه گوجه‌فرنگی اسلایس شده پوشیده شده است.
مرحله 13زمانی که چیدن دلمه‌ها به پایان رسید روی آنها 1 قاشق مرباخوری نمک،¾ پیمانه آب لیمو،½ پیمانه روغن زیتون و 2 پیمانه آب بریزید.
مرحله 14ظرف را به طرفین تکان دهید تا مایه سس به کف آن نیز برسد. به خاطر داشته باشید که سس باید سطح بالایی برگ موها را بپوشاند
مرحله 15یک بشقاب نشکن را برعکس روی دلمه‌ها و داخل قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا در حین پختن دلمه‌ها، روی آنها باقی بماند. این بشقاب فشاری را به سمت پایین ایجاد می‌کند و سبب می‌شود تا دلمه‌ها باز نشوند.
مرحله 16درب ظرف را باز بگذارید و اجازه دهید تا روی شعله زیاد سس آن به جوش آید. پس از آن شعله را کم کنید و به مدت 35 دقیقه دلمه‌ها را بپزید.
مرحله 17برای سرو غذا در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا به مدت 1 ساعت خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین