سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه بادمجان

دلمه بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
سبزی ۲۰۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آب ۲ لیوان
پیاز ۳ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
برنج ۱/۲ فنجان
لپه‎ ۱/۲ فنجان
بادمجان ۵ عدد
دلمه بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه بادمجان
روش ساخت
مرحله 1بادمجان ها را پوست بکنید و سرشان را جدا کنید ، داخل بادمجان ها را خالی کنید طوریکه دیواره داخلی بادمجان پاره نشود ، بادمجان هایی که خالی کرده اید نمک بزنید و یک ساعت بگذارید بماند تا تلخی ان گرفته شود.
مرحله 2لپه ای را که از شب قبل خیس داده اید نیم پز کنید ( نیم پز یعنی وقتی لپه را بین دو انگشت میفشارید زیاد نرم نیست اما میتوانید ان را له کنید ).
مرحله 3درون قابلمه ای مقداری اب را جوش اورید سپس برنج و مقداری نمک بریزید و حدود 5 تا 10 دقیقه برنج را به حالت ابکشی بپزید ( وقتی دانه برنج را بین دو انگشت میفشارید باید اطرافش نرم و مغزش کمی خام باشد ).
مرحله 42 سیر و 2 پیاز را ریز خرد کرده و درون روغن تفت دهید
مرحله 5سپس گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل را اضافه نمائید و مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند ، رب گوجه فرنگی را درون گوشت بریزید و تفت دهید.
مرحله 6لپه های نیم پز و سبزی ها معطری را که ریز خرد کرده اید به مواد گوشتی اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا سبزی ها اب نیندازند
مرحله 7پس از اینکه سبزی ها کمی تغییر رنگ دادند در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد بخار کنند ( در صورت استفاده از سبزی خشک نیازی به تفت دادن سبزی ها نیست ).
مرحله 8پس از اینکه مواد بخار کردند میتوانید برنج ابکش شده را اضافه کنید ، کمی مخلوط کنید اما مراقب باشید برنج له نشود ، پس از ترکیب کردن تمام مواد در ظرف را باز بگذارید تا اب اضافی غذا کشیده شود سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شوند.
مرحله 9بادمجان ها را پس از یک ساعت که گذشت درون قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نیم سرخ شود
مرحله 10سپس داخل بادمجان ها را با موادی که سرد شده اند پر کنید.
مرحله 11برای تهیه سس دلمه درون قابلمه 1 سیر و 1 پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید ، گوجه ها را نگینی خرد کرده و به سیر و پیاز اضافه نمائید و تفت دهید تا گوجه ها خوب سرخ شوند ، 2 لیوان اب را به گوجه های سرخ شده اضافه کنید و کمی نیز نمک و فلفل بزنید سپس حرارت را ملایم کنید تا سس کمی غلظت پیدا کند.
مرحله 12بادمجان های شکم پر را به ارامی روی این سس بچینید ، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم 1 ساعت بادمجان ها بپزند و نرم شوند سپس دلمه های اماده شده را درون ظرف کشیده و بهمراه سس دلمه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین