سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته دلمه انگشتی کلم

دلمه انگشتی کلم
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کلم برگ ۱ عدد
برنج ۱/۲ پیمانه
سبزی دلمه ۱.۵ پیمانه
سماق ۱ پیمانه
روغن ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زعفرانبه مقدار لازم
آب ۱ لیوان
دلمه انگشتی کلم
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دلمه انگشتی کلم
روش ساخت
مرحله 1کلم را پس از شستن در قابلمه آبجوش و نمک قرار داده، زیر قابلمه را خاموش کرده و در قابلمه را تا 15 یا 20 دقیقه می‌گذاریم تا کلم نرم شود، سپس کلم را برگ برگ می‌کنیم.
مرحله 2سماق نکوبیده (اگر از پودر سماق استفاده کردید از نصف این مقدار استفاده کنید) را با آب ولرم مخلوط کرده و در آن را می‌گذاریم و یک ساعت استراحت می ­دهیم، در این فاصله چندین بار با نوک انگشتان سماق‌ها را ماساژ می‌دهیم تا عصاره آن کاملاً در بیاید.
مرحله 3در ظرفی مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. سپس برنج را به آن اضافه کنیدچند جوش که زد در آبکش بریزید،برنج را با سبزی دلمه، لپه پخته شده، نمک، فلفل و کمی زعفران مخلوط کرده و در برگهای کلم به صورت استوانه‌ای و کوچک می‌پیچیم و درون قابلمه می‌چینیم.
مرحله 4آب سماق را صاف کرده و همراه با روغن روی دلمه‌ها می‌ریزیم.سپس در قابلمه را گذاشته و اجازه می‌دهیم دلمه بپزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین