زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
انار ۱ عدد |
ژله ۱ بسته |
خامه ۱۰۰ گرم |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
مرحله 1 | ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه . |
مرحله 2 | دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم. |
مرحله 3 | نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده . |
مرحله 4 | 50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم . |
مرحله 5 | بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم . |
مرحله 6 | بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده . |
مرحله 7 | بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم . |
مرحله 8 | همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم . |
مرحله 9 | سپس روی لایه دوم می ریزیم . |
مرحله 10 | بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم . |
مرحله 11 | به اندازه های مورد نظر برش می دیم . |