سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر گلدانی

دسر گلدانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
شکلات ۷۰-۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
کمپوت ۱۰۰ گرم
کیک شکلاتی ۱ تکه
ظرفبه تعداد لازم
دسر گلدانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر گلدانی
روش ساخت
مرحله 1شکلات را خرد کنید و در ظرفی بریزید، بعد روی حرارت غیرمستقیم (مانند بخار کتری) آب کنید. ظرف‌های دسر را آماده کنید و از شکلات آب‌شده داخل ظرف‌ها بریزید. ظرف را بچرخانید طوری که همه سطح داخلی آن را شکلات بپوشاند.
مرحله 2نکته: اگر جاهایی از ظرف بدون شکلات ماند می‌توانید از شکلات مایع با قاشق برداشته و در ظرف بریزید و آن قسمت باقی‌مانده را با شکلات بپوشانید. بعد ظرف‌ها را در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.
مرحله 3پنیر خامه‌ای و خامه را در ظرفی بریزید و با همزن مخلوط کنید. کمپوت هلو را هم به صورت نگینی خرد کنید. کمپوت هلو را به مخلوط پنیر و خامه بیفزایید و مخلوط کنید.
مرحله 4کیک شکلاتی را با دست پودر کنید و کناری بگذارید. نی را هم یک سانت کمتر از ارتفاع ظرف برش بزنید. مقداری از کیک شکلاتی پودرشده را در ظرف بریزید و نی بریده‌شده را در کیک (در وسط ظرف) فرو کنید.
مرحله 5با یک قاشق، از مخلوط پنیر خامه‌ای و خامه و کمپوت بردارید و در ظرف بریزید تا همه ظرف پر شود. نی را در مرکز ظرف نگه دارید و دوباره با بقیه مایه پنیر اطراف آن را تا حدود یک سانتی‌متری لبه پر کنید.
مرحله 6روی سطح دسر را با پودر کیک شکلاتی بپوشانید.این دسر را مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد شود و بعد از چند ساعت در موقع سرو کردن یک شاخه گل طبیعی در نی فرو کنید تا موقع سرو مهمانها را به اشتباه بیندازد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین