زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق سوپ خوری |
پودر گل محمدی ۱ قاشق چای خوری |
شیر ۵۰۰ میلی لیتر |
شکر ۷۰ گرم |
خامه ۲۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
گلاب ۶۰ میلی لیتر |
شربتبه مقدار لازم |
رنگ خوراکی ۳-۴ قطره |
خامهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پودر ژلاتین و دوقاشق سوپ خوری آب سرد را در ظرفی ریخته و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین در آب حل بشود (( روش بن ماری )) |
مرحله 2 | پودر گل محمدی شیر و شکر را در قابلمه روی حرارت ملایم ریخته و هم بزنید تا شکر ذوب و شیر گرم شود در این فاصله خامه صبحانه پنیر ماسکارپونه و وانیل شکری را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کاملان یکدست شود ( پنیر ماسکار پونه را با همزن ابتدا میزنیم بعد خامه را اضافه میکنیم ) |
مرحله 3 | مخلوط شیر را از روی حرارت برداشته و ژلاتین را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم سپس آن را به تدریج به مخلوط پنیر و خامه اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا مواد یک دست شود. |
مرحله 4 | گلاب و رنگ خوراکی صورتی را به مایع بالا اضافه و مخلوط کنید سپس مخلوط را در قالب ریخته و سه تا چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد در این فاصله شربت رز را آماده کنید. |
مرحله 5 | روش تهیه شربت رز: 100 میلیلیتر آب - 200 گرم شکر - یک قاشق سوپ خوری گلبرگ گل محمدی را در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر ذوب شود سپس 60 میلیلیتر گلاب را به شربت اضافه کرده و میگذاریم تا شربت کاملا غلیظ شود |
مرحله 6 | قابلمه را از روی حرارت برداشته و از صافی رد کنید در صورت تمایل میتوانید مقداری رنگ صورتی اضافه کنید . قالب را از یخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر برگردانید و دسر را با خامه فرم گرفته گلهای رز و شربت رز تزئین و سرو کنید. |