سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر گل محمدی

دسر گل محمدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق سوپ خوری
پودر گل محمدی ‏ ۱ قاشق چای خوری
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
شکر ۷۰ گرم
خامه‏ ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
گلاب ۶۰ میلی لیتر
شربتبه مقدار لازم
رنگ خوراکی ۳-۴ قطره
خامه‏به مقدار لازم
دسر گل محمدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر گل محمدی
روش ساخت
مرحله 1پودر ژلاتین و دوقاشق سوپ خوری آب سرد را در ظرفی ریخته و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین در آب حل بشود (( روش بن ماری ))
مرحله 2پودر گل محمدی شیر و شکر را در قابلمه روی حرارت ملایم ریخته و هم بزنید تا شکر ذوب و شیر گرم شود در این فاصله خامه صبحانه پنیر ماسکارپونه و وانیل شکری را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کاملان یکدست شود ( پنیر ماسکار پونه را با همزن ابتدا میزنیم بعد خامه را اضافه میکنیم )
مرحله 3مخلوط شیر را از روی حرارت برداشته و ژلاتین را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم سپس آن را به تدریج به مخلوط پنیر و خامه اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا مواد یک دست شود.
مرحله 4گلاب و رنگ خوراکی صورتی را به مایع بالا اضافه و مخلوط کنید سپس مخلوط را در قالب ریخته و سه تا چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد در این فاصله شربت رز را آماده کنید.
مرحله 5روش تهیه شربت رز: 100 میلیلیتر آب - 200 گرم شکر - یک قاشق سوپ خوری گلبرگ گل محمدی را در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر ذوب شود سپس 60 میلیلیتر گلاب را به شربت اضافه کرده و میگذاریم تا شربت کاملا غلیظ شود
مرحله 6قابلمه را از روی حرارت برداشته و از صافی رد کنید در صورت تمایل میتوانید مقداری رنگ صورتی اضافه کنید . قالب را از یخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر برگردانید و دسر را با خامه فرم گرفته گلهای رز و شربت رز تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین