زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خلال بادام ۱۲۰ گرم |
شیر ۲.۵ پیمانه |
آرد برنج ۲۵ گرم |
شکر ۵ قاشق غذا خوری |
پودر پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بکمک غذاساز, هاون یا چرخ گوشت بادام را پودر کنید۳-۴ قاشق شیر اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید |
مرحله 2 | در یک کاسه کوچک کمی شیرر ابه آرد برنج اضافه کنید تا بصورت خمیر شل در آید |
مرحله 3 | باقی شیررا همراه شکر در یک قابلمه روی شعله متوسط بگذارید تا بجوش آید. مخلوط شیر و آرد برنج را در قابلمه بریزید شعله را کم کرده و مدام مایه را با قاشق چوبی هم بزنید م ایه را آنقدر روی شعله نگهدارید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی بماند |
مرحله 4 | خمیربادام را اضافه کرده وروی شعله کم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را بپزید در این مرحله هم مدام مایه را هم بزنید تا غلیظ شود. کشکول را در کاسه های سرو ریخته ودریخچال بگذارید تا سرد شود پودر پسته را روی دسر بپاشید وسرو کنید |