سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر کرم زردآلو

دسر کرم زردآلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
زردآلو ۵۰۰ گرم
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری سرپر
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
دسر کرم زردآلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر کرم زردآلو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا هسته ی زردآلو رو جدا کنید و داخل ظرفی بریزید و بهش یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا زردآلوها پخته و نرم بشن .
مرحله 2و بعد از روی حرارت بردارین و داخل صافی بریزید تا شهدش خارج بشه و زردآلوها خنک بشه .
مرحله 3وقتی خنک شد زردآلو رو کاملا پوره و له کنید و بعد از صافی رد کنید تا کاملا یکدست بشه . بعد کرم وانیلی رو درست کنید .
مرحله 4زرده تخم مرغ و نصف پیمانه شکر رو باهمزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد یک پیمانه شیر و نشاسته ذرت رو روی حرارت ملایم بذارید و بهش مخلوط زرده تخم مرغ و شکر رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا موادتون غلیظ بشه .
مرحله 5وقتی مواد غلیظ شد بهش پودر ژلاتین رو که در نصف پیمانه شیر سرد به روش بنماری حل کردین اصافه کنید و از روی حرارت بردارین و بهش وانیل اضافه کنید و بعد روی کرم رو نایلون بکشید (روی خود کرم رو نایلون بکشید نه روی ظرف ) تا کرم خنک بشه و رویه نبنده .
مرحله 6وقتی کرم خنک شد بهش پوره ی زردالو رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد بهش خامه صبحانه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه . رنگ دسر کم رنگ هستش بهش رنگ خوراکی زرد اضافه کنید .
مرحله 7و بعد قالب رو خیلیییی کم چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و داخل یخچال به مدت ۷ ساعت قرار بدین .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین