زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
زردآلو ۵۰۰ گرم |
آب ۱ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
شیر ۱/۲ پیمانه |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری سرپر |
شیر ۱ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری سرخالی |
مرحله 1 | ابتدا هسته ی زردآلو رو جدا کنید و داخل ظرفی بریزید و بهش یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا زردآلوها پخته و نرم بشن . |
مرحله 2 | و بعد از روی حرارت بردارین و داخل صافی بریزید تا شهدش خارج بشه و زردآلوها خنک بشه . |
مرحله 3 | وقتی خنک شد زردآلو رو کاملا پوره و له کنید و بعد از صافی رد کنید تا کاملا یکدست بشه . بعد کرم وانیلی رو درست کنید . |
مرحله 4 | زرده تخم مرغ و نصف پیمانه شکر رو باهمزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد یک پیمانه شیر و نشاسته ذرت رو روی حرارت ملایم بذارید و بهش مخلوط زرده تخم مرغ و شکر رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا موادتون غلیظ بشه . |
مرحله 5 | وقتی مواد غلیظ شد بهش پودر ژلاتین رو که در نصف پیمانه شیر سرد به روش بنماری حل کردین اصافه کنید و از روی حرارت بردارین و بهش وانیل اضافه کنید و بعد روی کرم رو نایلون بکشید (روی خود کرم رو نایلون بکشید نه روی ظرف ) تا کرم خنک بشه و رویه نبنده . |
مرحله 6 | وقتی کرم خنک شد بهش پوره ی زردالو رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد بهش خامه صبحانه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه . رنگ دسر کم رنگ هستش بهش رنگ خوراکی زرد اضافه کنید . |
مرحله 7 | و بعد قالب رو خیلیییی کم چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و داخل یخچال به مدت ۷ ساعت قرار بدین . |