زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
خامه ۱.۵ پاکت |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا شکر را با یک چهارم لیوان آب روی حرارت بذارید وبا قاشق چوبی هم بزنید تا شکر حل شود سپس بگذارید شکر کم کم تبدیل به کارامل شود و قهوه ای رنگ شود مراقب باشید نسوزه، |
مرحله 2 | حالا یک پاکت خامه را کمی گرم کنید فقط اندازه ای که به دمای محیط برسه و سرد یخچالی نباشه |
مرحله 3 | شکر که کاراملی شد خامه رو داخل شکر بریزید وتند تند هم بزنید تا یه مایه غلیظ کاراملی درست بشه حالا شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشن واگر داخل مواد گلوله های سفت کارامل مونده بزارید روحرارت بمونه تا کمکم آب بشه ویکدست بشه و ازروی حرارت بردارید وانیل رو اضافه کنید و نصف پاکت خامه رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید |
مرحله 4 | سپس ژلاتین را روی نصف فنجون آب بپاشید اسفنجی که شد به روش بنماری ذوب کنید و داخل مایه دسر بریزید و خوب مخلوط کنید حالا مواد رو داخل قالب دلخواه ریخته و به مدت حداقل سه ساعت داخل یخچال بذارید و بعد داخل ظرف دلخواه برگردونده و تزیین كنید. |