سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر ژله و چوب شور

دسر ژله و چوب شور
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تمشک ۱ لیوان
پودر ژله ۱ بسته
پنیر ماسکارپونه ۱ لیوان
آب ۱.۵ لیوان
چوب شور ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
خامه‏ ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
دسر ژله و چوب شور
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر ژله و چوب شور
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پودر ژله را با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید سپس کناری قرار دهید تا سرد شود
مرحله 2چوب های شور را داخل کیسه فریزر بریزید و کمی بکوبید تا خرد شوند ( فقط باید کمی خرد شود و نیازی به پودر کردن نیست ).
مرحله 3کره را بهمراه 1/4 لیوان شکر داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود و شکر نیز حل شود.
مرحله 4سپس خرده های چوب شور را اضافه و مخلوط نمایید
مرحله 5خرده های چوب شور کره ای را داخل ظرف پیرکسی بریزید و خوب فشار دهید تا مواد ته ظرف منسجم و یکدست شوند سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید و پس از پخت کنار بگذارید تا سرد شود.
مرحله 6در مدت زمانی که چوب شور کره ای سرد میشود میتوانید کرم میان دسر را آماده کنید ؛ برای تهیه کرم ابتدا پنیر خامه ای و بقیه شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب باهم ترکیب شوند.
مرحله 7سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
مرحله 8کرم را روی چوب شورهایی که سرد شده است خوب پخش کنید.
مرحله 9کناره های ظرف را نیز خوب با کرم بپوشانید تا زمانی که ژله را اضافه میکنید به چوب شورها نفوذ نکند.
مرحله 10پس از اینکه خوب سطح چوب شورها را با کرم پوشش دادید ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
مرحله 11پس از اینکه کرم خوب سرد شد از یخچال خارج کنید و تمشک ها یا شاه توت های یخ زده را روی کرم پخش کنید
مرحله 12سپس ژله ای که از قبل اماده کرده بودید و خنک شده است را آرام روی میوه ها بریزید ، ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس این دسر خوشمزه را برش بزنید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین