سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر ژله انبه

دسر ژله انبه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
شکر ۲/۳ پیمانه
انبه ۱ عدد
آب انبه ۲۰۰ گرم
خامه‏ ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۱/۴ پیمانه
دسر ژله انبه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر ژله انبه
روش ساخت
مرحله 1انبه را پوره كرده و در كاسه‌اي بريزيد. شكر را با آب انبه در قابلمه‌اي كوچك يا شير جوش ريخته، روي حرارت بگذاريد و هم بزنيد تا شكر كاملا آب شود. وقتي مايع خوب داغ شد و شكر هم در آب حل شد، قابلمه را از روي حرارت برداريد.
مرحله 2در يك ظرف فلزي آب (يك‌چهارم پيمانه) را با پودر ژلاتين(1 ق س بعلاوه 1 ق مرباخوری) مخلوط كنيد و روي حرارت غيرمستقيم (مثلا بخاركتري) بگذاريد و دائم هم بزنيد تا ژلاتين در آب حل شود و مايه‌اي يكدست به دست آيد.
مرحله 3ژلاتين حل‌شده را به پوره انبه اضافه كنيد. حالا شكر حل‌شده در آب انبه را هم به مواد داخل ظرف اضافه كنيد و آن را خوب مخلوط كنيد. وقتي مواد كمي خنك شد نوبت اضافه كردن خامه فرم‌گرفته است. آن را هم اضافه كرده و مخلوط كنيد.
مرحله 4ظرف‌هاي مورد نظر را آماده كنيد. از مايه دسر در ظرف‌ها پر كنيد و آنها را به مدت چند ساعت در يخچال بگذاريد. وقتي كه دسر خنك و ژلاتين بسته شد، ظرف‌ها را بيرون آوريد و با خامه تزئين و سرو كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین