زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستیلبه تعداد لازم |
چتر تزیینیبه تعداد لازم |
بیسکویت ۱ لیوان |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
خامه ۱/۲ لیوان |
پودر ژله ۲ بسته |
مرحله 1 | ابتدا 2 بسته پودر ژله آبی را داخل کاسه ای بریزید ، 2 لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شفاف شود |
مرحله 2 | سپس 2 لیوان اب سرد اضافه کنید و داخل لیوان بریزید. |
مرحله 3 | لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شوند ، خامه را با مقداری رنگ خوراکی ابی مخلوط کنید و روی هر لیوان را تا نیمه مقداری خامه بریزید. |
مرحله 4 | بیسکوییت های خرد شده را داخل نایلون بریزید و با استفاده از حرکت وردنه بیسکوییت ها را خرد و یکدست کنید ( میتوانید از انواع بیسکوییت استفاده کنید ). |
مرحله 5 | روی خامه را با بیسکوییت خرد شده پوشش دهید سپس پاستیل لاکپشت ، صدف ، ماهی یا … را روی بیسکوییت ها بگذارید. |
مرحله 6 | پس از پایان کار برای زیبایی بیشتر از چترهای تزیینی استفاده کنید ، میتوانید مقداری بیسکوییت خرد شده داخل سینی سرو بریزید و لیوان ها را روی آن قرار دهید. |