سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله دسر ژلاتینی آلبالو

دسر ژلاتینی آلبالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آلبالو ۱ کیلوگرم
شکر ۲۱ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
آب ۵۰۰ میلی لیتر
خامه‏ ۳۰۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق مربا خوری
دسر ژلاتینی آلبالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر ژلاتینی آلبالو
روش ساخت
مرحله 1آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.
مرحله 2شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم.
مرحله 3پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
مرحله 4بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 1/5 لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد.
مرحله 5 دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین