زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آلبالو ۱ کیلوگرم |
شکر ۲۱ گرم |
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری |
آب ۵۰۰ میلی لیتر |
خامه ۳۰۰ گرم |
وانیل ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | آلبالوهای هسته گرفته را پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا میکنیم. |
مرحله 2 | شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمیداریم. |
مرحله 3 | پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط میکنیم. |
مرحله 4 | بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط میکنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 1/5 لیتر میریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد. |
مرحله 5 | دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمیگردانیم و تزئین میکنیم. |