زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
خامه ۱۰۰ گرم |
شکر ۱ لیوان |
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ لیوان |
آب ۱/۲ لیوان |
کمپوت ۱ لیوان |
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | پودر ژلاتین رو داخل ۱/۵لیوان آب جوش به روش بنماری حل کرده تا شفاف شود و داخل قالب چرب شده ریخته و در یخچال میگذاریم تا بسته شود |
مرحله 2 | پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و به روش بنماری حل میکنیم تا شفاف شود |
مرحله 3 | نشاسته شکر و شیر را مخلوط و از صافی رد میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم وقتی مایع شروع به جوشیدن کرد و غلیظ شد ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد واز روی حرارت بر میداریم |
مرحله 4 | وقتی از حرارت افتاد خامه آناناس ریز شده و پودر نارگیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و روی ژله بسته شده میریزیم |
مرحله 5 | حدود ۵ ساعت داخل یخچال میگذاریم و داخل ظرف سرو برمیگردانیم |