سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر پلمبیر

دسر پلمبیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
بستنی ۱.۵ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۵ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۲۰۰ گرم
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
آناناس ۱/۲ پیمانه
گردو ۱/۲ پیمانه
خلال پسته ۱/۲ پیمانه
موز ۱ عدد
دسر پلمبیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر پلمبیر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا زرده های تخم مرغ رو از سفیده جدا میکنیم . بعد زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه .
مرحله 2یک پیمانه شیر و مخلوط تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم میذاریم و مدام هم میزنیم تا موادمون کمی غلیظ بشه و تخم مرغ هم پخته بشه.
مرحله 3و بعد از روی حرارت بر میداریم و بهش پودر ژلاتین رو که داخل نصف لیوان آب یا شیر به روش بنماری حل کردیم اضافه میکنیم و میذاریم کنار تا خنک بشه .
مرحله 4بستنی رو که کاملا شل شده با خامه مخلوط میکنیم (حتما بستنی آب شده باشه و مواد تخم مرغ خنک شده باشه) و بعد بهش مواد تخم مرغ رو که کاملا خنک شده اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه .
مرحله 5سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه و زمانی که ظرف رو برعکس میکنیم تخم مرغ نریزه وقتی سفیده فرم گرفت میذاریم حدود ۱۵ دقیقه داخل یخچال بمونه .
مرحله 6و بعد سفیده رو به موادمون اضافه میکنیم و با قاشق به آرومی هم میزنیم (اگر موادتون بخاطر سفیده یکدست نشد یکبار از صافی رد کنید) و بعد بهش وانیل و آناناس و گردو و خلال پسته و موز خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله 7و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و موادرو داخل قالب بریزید و به مدت ۷ ساعت داخل یخچال قرار بدید .
مرحله 8اگر تمام نکات رو رعایت کنید دسرتون اصلا بوی تخم مرغ نمیده طوری که اصلا کسی متوجه نمیشه داخل دسر تخم مرغ استفاده کردین
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین