زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
بستنی ۱.۵ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۵ قاشق غذا خوری |
خامه ۲۰۰ گرم |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
آناناس ۱/۲ پیمانه |
گردو ۱/۲ پیمانه |
خلال پسته ۱/۲ پیمانه |
موز ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا زرده های تخم مرغ رو از سفیده جدا میکنیم . بعد زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه . |
مرحله 2 | یک پیمانه شیر و مخلوط تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم میذاریم و مدام هم میزنیم تا موادمون کمی غلیظ بشه و تخم مرغ هم پخته بشه. |
مرحله 3 | و بعد از روی حرارت بر میداریم و بهش پودر ژلاتین رو که داخل نصف لیوان آب یا شیر به روش بنماری حل کردیم اضافه میکنیم و میذاریم کنار تا خنک بشه . |
مرحله 4 | بستنی رو که کاملا شل شده با خامه مخلوط میکنیم (حتما بستنی آب شده باشه و مواد تخم مرغ خنک شده باشه) و بعد بهش مواد تخم مرغ رو که کاملا خنک شده اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه . |
مرحله 5 | سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه و زمانی که ظرف رو برعکس میکنیم تخم مرغ نریزه وقتی سفیده فرم گرفت میذاریم حدود ۱۵ دقیقه داخل یخچال بمونه . |
مرحله 6 | و بعد سفیده رو به موادمون اضافه میکنیم و با قاشق به آرومی هم میزنیم (اگر موادتون بخاطر سفیده یکدست نشد یکبار از صافی رد کنید) و بعد بهش وانیل و آناناس و گردو و خلال پسته و موز خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید . |
مرحله 7 | و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و موادرو داخل قالب بریزید و به مدت ۷ ساعت داخل یخچال قرار بدید . |
مرحله 8 | اگر تمام نکات رو رعایت کنید دسرتون اصلا بوی تخم مرغ نمیده طوری که اصلا کسی متوجه نمیشه داخل دسر تخم مرغ استفاده کردین |