زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۱ بسته |
خامه ۱/۲ پیمانه |
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
پودر شکربه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا 1 بسته پودر ژله پرتقال رو در 1 لیوان آب جوش حل میکنیم تا کاملا ذرات آن حل بشه |
مرحله 2 | 1/2پیمانه خامه صبحانه و 1/2 پیمانه آب پرتقال رو کاملا با هم مخلوط میکنیم تا جایی که خامه کاملا حل بشه و به اصلاح دونه دونه نباشه و اگه به این حالت شد از صافی رد میکنیم تا مایع کاملا صاف و یکدست باشه |
مرحله 3 | پودر شکر به میزان دلخواه (تا جایی ک طعم شیرینی رو میپسندید; من خیلی کم اضافه کردم حدود1ق غ چون طعم زیاد شیرین رو دوس نداریم)را به مایع خامه صبحانه و آب پرتقال اضافه و مخلوط میکنیم |
مرحله 4 | مایع مخلوط خامه و آب پرتقال و پودر شکر رو به مخلوط آب جوش و پودر ژله که کاملا حل شده اضافه کرده و خوب هم میزنیم |
مرحله 5 | محفظه های یه قالب سیلیکونی 6تایی رو به مقدار خیلی کم چرب میکنیم و با یه دستمال کاغذی چربی اضافی رو هم از محفظه ها پاک کرده و سپس مایع دسر رو توی قالبها میریزیم و حدود3 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده |
مرحله 6 | بعد از 3 الی 4ساعت از یخچال خارج کرده،با یه چاقوی باریک و تیز ابتدا کناره ها رو از قالب جدا میکنیم و به آرامی از زیر محفظه ها فشار میدیم تا دسر از قالب جدا شه،درون ظرف سرو قرار داده و به دلخواه تزیین میکنیم |