سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر پرتقالی مکزیکی

دسر پرتقالی مکزیکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
پنیر خامه ای ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
شیر ۴۰۰ گرم
شیر ۳۵۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
مارمالاد پرتقال ۱/۳ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پرتقال ۱ عدد
پودر قندبه مقدار لازم
دسر پرتقالی مکزیکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر پرتقالی مکزیکی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای را با هم‌زن برقی هم بزنید تا نرم شود. تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ را یک‌به‌یک اضافه کنید و هم بزنید. شیر، شیر تغلیظ شده، وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 2درون قالب‌های کوچک مواد را بریزید و قالب‌ها را در یک تابه که کمی آب جوش در خود دارد بچینید و در فر قرار دهید. آنها را 30 تا 45 دقیقه بپزید تا سطحشان کمی طلایی شوند و وقتی چاقو در وسط آنها می‌زنید، به چاقو نچسبد.
مرحله 3 از فر و از قالب خارج کنید. به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
مرحله 4برای سرو، روی آنها مارمالاد پرتقال و خود پرتقال قرار دهید و در صورت تمایل، می‌توانید پودر قند هم بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین