زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر خامه ای ۱۱۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
شیر ۴۰۰ گرم |
شیر ۳۵۰ گرم |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
مارمالاد پرتقال ۱/۳ پیمانه |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
پرتقال ۱ عدد |
پودر قندبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای را با همزن برقی هم بزنید تا نرم شود. تخممرغ و زرده تخممرغ را یکبهیک اضافه کنید و هم بزنید. شیر، شیر تغلیظ شده، وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 2 | درون قالبهای کوچک مواد را بریزید و قالبها را در یک تابه که کمی آب جوش در خود دارد بچینید و در فر قرار دهید. آنها را 30 تا 45 دقیقه بپزید تا سطحشان کمی طلایی شوند و وقتی چاقو در وسط آنها میزنید، به چاقو نچسبد. |
مرحله 3 | از فر و از قالب خارج کنید. به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. |
مرحله 4 | برای سرو، روی آنها مارمالاد پرتقال و خود پرتقال قرار دهید و در صورت تمایل، میتوانید پودر قند هم بپاشید. |