زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
پرتقال ۱ پیمانه |
آب پرتقال ۱ پیمانه |
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
پودر ژلاتینبه مقدار لازم |
خامه ۱۰۰ گرم |
شکر ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا مقداری دلخواه از پودر ژلاتین را با نصف استكان آب جوش به خوبی مخلوط كنید و آن را به روش بن ماری و روی بخار آب كرده و خوب هم بزنید تا در هم حل شوند. |
مرحله 2 | حال آب پرتقال را به مواد اضافه كنید و خوب بزنید سپس زردههای تخممرغ را با پوست پرتقال رندهشده و شکر مخلوط کرده با همزن زده تا یکدست شود |
مرحله 3 | در انتها خامه و بقیه مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده و مواد را با هم یكی كنید و آنها را در یخچال گذاشته تا بسته شود. |