زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پرتقال ۵ عدد |
آب ۱/۳ پیمانه |
شکر ۱/۴ پیمانه |
پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری |
آب پرتقال ۱/۴ پیمانه |
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم |
شکر ۱۲۰ گرم |
خامه ۲۰۰ گرم |
بیسکویت ۲۰ عدد |
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
مرحله 1 | ۲ عدد از پرتقالها را فیله کنید. یکسوم پیمانه آب و یکچهارم پیمانه شکر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شده و مواد شروع به جوشیدن کند، |
مرحله 2 | سپس فیلههای پرتقال را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود. فیلههای پرتقال را از شربت جدا کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند. |
مرحله 3 | پودر ژلاتین را روی یکچهارم پیمانه آب پرتقال پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود. |
مرحله 4 | پنیر خامهای و شکر را با دور کند همزن برقی بزنید تا شکر کاملاً مخلوط شده و صاف و یکدست گردد. سپس ژلاتین حل شده خنک را در حالی که همزن روشن است، کمکم اضافه کرده و مخلوط کنید. |
مرحله 5 | همزن را خاموش کرده و خامهی فرم گرفته قنادی را نیز اضافه کرده و به آرامی به کمک لیسک با مواد مخلوط کنید. کف قالب کمربندی مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته و یک ردیف لیدیفینگر کف قالب بچینید، |
مرحله 6 | سپس روی لیدیفینگرها را با آب پرتقال مرطوب کنید و اینکار را یکبار دیگر هم اگر دوست داشتید تکرار کنید. فیلههای پرتقال شیرینشده و خنک را روی آن بچینید. |
مرحله 7 | نیمی از مواد پنیری آماده را روی لایهی لیدیفینگر و فیله پرتقال ریخته و صاف کنید. بقیهی فیله پرتقال ها را روی آن بچینید، سپس بقیه مواد پنیری را روی آن ریخته و صاف کنید. قالب را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. |
مرحله 8 | سپس یک بسته ژله آلوئورا را طبق دستور روی بسته آماده کنید. یک پرتقال دیگه رو فیله کنید و روی مواد پنیری بچینید و کمی از ژله را روی آن ها بریزید و به مدت ۳ دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. |
مرحله 9 | بعد از آن مابقی ژله را هم ریخته و میگذاریم در یخچال تا کامل خودش را بگیرد. در نهایت از قالب خارج و سرو نمایید. |