زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب پرتقال ۱ پیمانه |
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۴ پیمانه |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار میدیم تا داغ بشه |
مرحله 2 | دائم هم میزنیم تا وقتی که بصورت یک خمیر چسبنده در وسط تابه جمع بشه.شعله را ملایم کرده و 5 دقیقه با شعله کم روی گاز حرارت میدیم تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه (این کار تاثیر زیادی در کیفیت نهایی دسر داره). |
مرحله 3 | شعله رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم خمیر کمی خنک بشه. بعد روی یک سینی را چرب کرده و مواد را روی سینی پهن میکنیم. حدود 3 الی 4 ساعت در یخچال میزاریم و بعد قالب میزنیم یا با چاقو برش میدیم . |
مرحله 4 | و در انواع پودر مغزها یا پودر نارگیل می غلطونیم. یا همون ابتدا وقتی خمیر چسبندس میتونیم دستامونو چرب کنیم و به این دسر حالت باسلوق بدیم و توی پودر نارگیل بغلطونیم و یه گردو روش بزاریم و در یخچال بمدت 3 الی 4 ساعت قرار بدیم. |