سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی دسر پرتقال با تخم شربتی

دسر پرتقال با تخم شربتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
خامه‏ ۲۵۰ گرم
شکر ۶-۱۰ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
اسانسچند قطره
تخم شربتی ۱ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
فیله پرتقال ۱ عدد
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
خامه‏به مقدار لازم
دسر پرتقال با تخم شربتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر پرتقال با تخم شربتی
روش ساخت
مرحله 1تخم شربتی را داخل یک فنجان آب جوش خیس کنید.پودر ژلاتین را روی 1/4 لیوان آب سرد بپاشید و بعد از اسفنجی شدن روی بخار کتری بن ماری کنید تا کاملا شفاف شود.
مرحله 2خامه را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود بعد شیر ولرم را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 3سپس وانیل و شکر و اسانس را افزوده و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. میزان شکر را بر حسب ذائقه خود اضافه کنید.
مرحله 4به میزان دلخواه رنگ خوراکی اضافه کنید و ژلاتین را نیز اضافه ومخلوط کنید. نصف بیشتر مواد را جدا کنید و به آن تخم شربتی را اضافه کنید. سپس با این مقدار ظرف های دسر را هم اندازه پر کنید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله 5به بقیه مواد رنگ بیشتری اضافه کنید تا نارنجی خوشرنگی حاصل شود و زمانیکه خنک شد پوره پرتقال را نیز به این بخش اضافه کنید.
مرحله 6بعد از اینکه بخش اول دسر گرفت، بخش دوم را به آرامی روی آن بریزید تا ظرف پر شود و برای حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده شود.در نهایت با خامه قنادی و ماسوره شکوفه روی دسر را تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین