زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۲۷ عدد |
موز ۱ عدد |
گردو ۲ قاشق غذاخوری سرخالی |
خامه فرم گرفته ۴ قاشق غذا خوری |
بستنی ۴ قاشق غذا خوری |
سس کاراملبه مقدار لازم |
مرحله 1 | خامه وبستنی روباهم ترکیب کنین وهم بزنین تا یه مایع به غلظت فرنی به دست بیاد(درصورت تمایل میتونین مقداری پودرنسکافه بهش اضافه کنین) |
مرحله 2 | کف یه ظرف پیرکس پلاستیک فریزرپهن کنین وبیسکویت هارو دونه دونه توی مخلوط بستنی وخامه بزنین وکف ظرف روپرکنین |
مرحله 3 | بین هر لایه موزحلقه شده بسیارنازک وگردوی آسیاب شده بریزین وروشو باسس کارامل یاسس شکلات بپوشونین ولایه هاروادامه بدین |
مرحله 4 | وقتی به لایه ی آخررسیدین روشوبااضافه نایلونی که پهن کرده بودین بپوشونین ویایه ظرف پیرکس دیگه به همون اندازه روش قراربدین به مدت ۲۰دقیقه درفریزربزارین وبعدبه مدت ۳الی ۴ساعت دریخچال قراربدین نوش جانتون |