زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری |
آرد ذرت ۱/۲ قاشق چای خوری |
خامه زده شده ۱ پیمانه |
شکر ۱.۵ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
میوهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با درجه حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. |
مرحله 2 | سینی فر را با ورق فویل بپوشانید و آن را با کمی کره ذوب شده چرب کنید |
مرحله 3 | سپس روی آن آرد پاشیده و سینی را تکان دهید تا کاملاً به آرد آغشته شود. آنگاه سینی را برگردانید و آرد اضافی آن را بگیرید |
مرحله 4 | یک دایره به قطر ۱۸ سانتی متر روی فویل ترسیم نمایید و سینی را کنار بگذارید .سفیدهها را حدود یک دقیقه در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا کاملاًفرم بگیرد .سپس شکر را قاشق قاشق به آن اضافه کنید |
مرحله 5 | توجه داشته باشید که تا شکر قبلی کاملاً حل نشده ،قاشق بعدی شکر را اضافه نکنید .( در این مرحله برای امتحان، مقداری از مرنگ را مابین دو انگشت خود لمس کرده و در صورت احساس زبری کمی دیگر آن را هم بزنید |
مرحله 6 | وانیل را به مخلوط اضافه کرده و پس از آن سرکه سفید و آرد ذرت را روی مرنگ بپاشید و با قاشق آن را به آرامی هم بزنید |
مرحله 7 | مواد بالا یعنی همان مرنگ را درست وسط دایرهای که روی فویل روی سینی رسم کردهاید قرار دهید و آن را به آرامی به اندازه دایره پهن نمایید |
مرحله 8 | سینی فر را برای مدت ۷۵- ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که وقتی به مرنگ دست می زنید کاملاً خشک و سفت شده باشد، در فر قرار دهید |
مرحله 9 | فر را خاموش کنید و در فر را نیمه باز کنید و اجازه دهید تا مرنگ در داخل فر به تدریج خنک شود .سپس آن را از فر خارج نمایید و از فویل جدا کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید |
مرحله 10 | روی آن را خامهی زده شده قرار دهید |
مرحله 11 | میوههای خرد شده را به عنوان لایه آخر روی دسر قرار داده و قبل از مصرف آن را درون یخچال خنک کرده و میل کنید |