سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر پاولووا

دسر پاولووا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری
آرد ذرت ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه زده شده ۱ پیمانه
شکر ۱.۵ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
میوهبه مقدار لازم
دسر پاولووا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر پاولووا
روش ساخت
مرحله 1فر را با درجه حرارت ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
مرحله 2سینی فر را با ورق فویل بپوشانید و آن را با کمی کره ذوب شده چرب کنید
مرحله 3سپس روی آن آرد پاشیده و سینی را تکان دهید تا کاملاً به آرد آغشته شود. آنگاه سینی را برگردانید و آرد اضافی آن را بگیرید
مرحله 4یک دایره به قطر ۱۸ سانتی متر روی فویل ترسیم نمایید و سینی را کنار بگذارید .سفیده‌ها را حدود یک دقیقه در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا کاملاًفرم بگیرد .سپس شکر را قاشق قاشق به آن اضافه کنید
مرحله 5توجه داشته باشید که تا شکر قبلی کاملاً حل نشده ،قاشق بعدی شکر را اضافه نکنید .( در این مرحله برای امتحان، مقداری از مرنگ را مابین دو انگشت خود لمس کرده و در صورت احساس زبری کمی دیگر آن را هم بزنید
مرحله 6وانیل را به مخلوط اضافه کرده و پس از آن سرکه سفید و آرد ذرت را روی مرنگ بپاشید و با قاشق آن را به آرامی هم بزنید
مرحله 7مواد بالا یعنی همان مرنگ را درست وسط دایره‌ای که روی فویل روی سینی رسم کرده‌اید قرار دهید و آن را به آرامی به اندازه دایره پهن نمایید
مرحله 8سینی فر را برای مدت ۷۵- ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که وقتی به مرنگ دست می زنید کاملاً خشک و سفت شده باشد، در فر قرار دهید
مرحله 9فر را خاموش کنید و در فر را نیمه باز کنید و اجازه دهید تا مرنگ در داخل فر به تدریج خنک شود .سپس آن را از فر خارج نمایید و از فویل جدا کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید
مرحله 10روی آن را خامه‌ی زده شده قرار دهید
مرحله 11میوه‌های خرد شده را به عنوان لایه آخر روی دسر قرار داده و قبل از مصرف آن را درون یخچال خنک کرده و میل کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین