زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ورقه ژلاتین ۴ ورق |
خامه ۶۰۰ میلی گرم |
شکر ۷۰ گرم |
پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری |
شکلات ۱۰۰ گرم |
شیر ۱۰۰ میلی لیتر |
مرحله 1 | ورقهاي ژلاتين را به مدت 5 دقيقه در آب سرد خيس كنيد. در اين فاصله خامه را با پوست پرتقال رندهشده مخلوط كرده و روي حرارت بگذاريد. |
مرحله 2 | وقتي حرارت باعث گرم شدن و جوش آمدن خامه شد، حرارت را ملايم كنيد و مخلوط را هم بزنيد.شكر را هم اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا شكر در خامه به خوبي حل شده و يكدست شود. ظرف را در اين مرحله از روي حرارت برداريد. |
مرحله 3 | ژلاتين را از داخل آب بيرون آورده و با دست فشار دهيد تا آب آن گرفته شود. ژلاتين را به خامه اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا كاملا مخلوط و يكدست شود. |
مرحله 4 | ظرفهاي دسر را آماده كرده، خامه را از داخل يك صافي گذرانده و ظرف را با خامه پركنيد. |
مرحله 5 | كمي صبر كنيد تا از حرارت بيفتد و بعد ظرف را در يخچال بگذاريد و حداقل دو ساعت صبر كنيد تا خامه سفت شود. در اين فاصله سس شكلات را به اينصورت آماده كنيد؛ شير را روي حرارت بگذاريد تا گرم شود. شكلات تختهاي را در آن حل كرده و بعد از غليظ شدن كنار بگذاريد.پس از اينكه دسر سفت شد، ظرف را از يخچال بيرون آورده و با چاقو لبه دسر را از جداره ظرف جدا كنيد. |
مرحله 6 | ته ظرف را در آب جوش فرو كرده و بشقابي روي ظرف گذاشته و دسر را برگردانيد.براي تزئين دسر، سس شكلات را آماده كرده و به صورت دكوري روي دسر بريزيد. |