سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر پاناكوتا با سس شکلاتی

دسر پاناكوتا با سس شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ورقه ژلاتین ۴ ورق
خامه‏ ۶۰۰ میلی گرم
شکر ۷۰ گرم
پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
شکلات ۱۰۰ گرم
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
دسر پاناكوتا با سس شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر پاناكوتا با سس شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1ورق‌هاي ژلاتين را به مدت 5 دقيقه در آب سرد خيس كنيد. در اين فاصله خامه را با پوست پرتقال رنده‌شده مخلوط كرده و روي حرارت بگذاريد.
مرحله 2وقتي حرارت باعث گرم شدن و جوش آمدن خامه شد، حرارت را ملايم كنيد و مخلوط را هم بزنيد.شكر را هم اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا شكر در خامه به خوبي حل شده و يكدست شود. ظرف را در اين مرحله از روي حرارت برداريد.
مرحله 3ژلاتين را از داخل آب بيرون آورده و با دست فشار دهيد تا آب آن گرفته شود. ژلاتين را به خامه اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا كاملا مخلوط و يكدست شود.
مرحله 4ظرف‌هاي دسر را آماده كرده، خامه را از داخل يك صافي گذرانده و ظرف را با خامه پركنيد.
مرحله 5كمي صبر كنيد تا از حرارت بيفتد و بعد ظرف را در يخچال بگذاريد و حداقل دو ساعت صبر كنيد تا خامه سفت شود. در اين فاصله سس شكلات را به اين‌صورت آماده كنيد؛ شير را روي حرارت بگذاريد تا گرم شود. شكلات تخته‌اي را در آن حل كرده و بعد از غليظ شدن كنار بگذاريد.پس از اينكه دسر سفت شد، ظرف را از يخچال بيرون آورده و با چاقو لبه دسر را از جداره ظرف جدا كنيد.
مرحله 6ته ظرف را در آب جوش فرو كرده و بشقابي روي ظرف گذاشته و دسر را برگردانيد.براي تزئين دسر، سس شكلات را آماده كرده و به صورت دكوري روي دسر بريزيد.
3,0
3,0
2,0
2,0
5,0
5,0
نتایج نقد و بررسی:
7 از 10 امتیاز براساس 18 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
3/ 5 ستاره



fariba
ساراجان ممنون از دستور اين ژله زيبا
fariba
ساراجان ممنون از دستور اين ژله زيبا

فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین