زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گردو ۱/۲ پیمانه |
آرد سفید ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۱ لیوان |
شیر ۱ لیتر |
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۵۰ گرم |
بیسکویت ۱-۲ بسته |
کاکائو ۳ قاشق غذا خوری |
خامه ۱۵۰ گرم |
مرحله 1 | تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. |
مرحله 2 | شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. |
مرحله 3 | آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. |
مرحله 4 | این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.مدام باید هم زده شود چون نشاسته داره ته میگیره و غلظتش به حد فرنی برسد. |
مرحله 5 | در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. |
مرحله 6 | خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.که اضافه کردن خامه اختیاری هست |
مرحله 7 | دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . |
مرحله 8 | ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم. |
مرحله 9 | هر ردیف که بیسکویت و گردو قرار میدید از موز حلقه شده هم استفاده کنید.همین طور لایه لایهتا چند طبقه ادادمه دهید تا موادتون تموم بشه در آخر روی دسر رو بنا به سلیقه تزئین میکنید |
مرحله 10 | روی اون رو سلفون کشیده حداقل بین 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید .تا مزه کرم به خرد بیسکویت بره. |