سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گردو ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیتر
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
بیسکویت ۱-۲ بسته
کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱۵۰ گرم
دسر پان اسپانیا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت دسر پان اسپانیا
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
مرحله 2شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
مرحله 3آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
مرحله 4این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.مدام باید هم زده شود چون نشاسته داره ته میگیره و غلظتش به حد فرنی برسد.
مرحله 5در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
مرحله 6خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.که اضافه کردن خامه اختیاری هست
مرحله 7دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .
مرحله 8ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.
مرحله 9هر ردیف که بیسکویت و گردو قرار میدید از موز حلقه شده هم استفاده کنید.همین طور لایه لایهتا چند طبقه ادادمه دهید تا موادتون تموم بشه در آخر روی دسر رو بنا به سلیقه تزئین میکنید
مرحله 10روی اون رو سلفون کشیده حداقل بین 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید .تا مزه کرم به خرد بیسکویت بره.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین