زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۲ لیوان |
خامه ۲۰۰ گرم |
شکر ۵ قاشق غذا خوری |
بستنی ۱ لیوان |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرخالی |
آب ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا آب هویج رو از صافی ریز چندین بار رد کنید . |
مرحله 2 | بعد بهش بستنی شل شده و خامه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه |
مرحله 3 | بعد شکر و ژلاتین و آب سرد رو با هم مخلوط کنید و به روش بنماری حل کنید |
مرحله 4 | وقتی مواد ژلاتینی کاملا حل شد بعد به موادتون اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد قالب رو خیلی خیلی کم چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و ۷ ساعت داخل یخچال قراربدید. |