زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر کاسترد ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ لیوان |
شکر ۴-۵ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری سرخالی |
بیسکویت ۶ عدد |
مرحله 1 | پودر ژلاتین را در شیر سرد ریخته و مخلوط کنید سپس پودر کاسترد و شکر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا گلوله نشود |
مرحله 2 | مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ شود به اندازه ای که رد قاشق روی مواد بماند |
مرحله 3 | بیسکویت ها را به صورت مثلث کنار هم قرار دهید و دورش را با روبان محکم ببندید |
مرحله 4 | مواد دسر وقتی اماده شد از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود به اندازه ای که دست را نسوزاند. وقتی سرد شد مثلث بیسکویتی را در ظرف سرو گذاشته و مواد را قاشق قاشق و با احتیاط داخل بیسکویت بریزید . |
مرحله 5 | این مرحله بسیار حساس است اگر مواد غلیظ نباشد یا اینکه داغ باشد از گوشه های بیسکویت بیرون خواهد زد و اگر خیلی سرد باشد تکه ای شده و ظاهر جالبی نخواهد داشت |
مرحله 6 | به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا بیسکویت ها نرم شوند. |